Congelator cu spirală dublă

Congelator cu spirală dublă

Congelatorul spiralat de joasă tensiune cu tobe duble produs de Square Technology se aplică congelării rapide individuale a alimentelor granulate și a bucăților mici, a alimentelor congelate de dimensiuni mari, cum ar fi mesele preparate, puiul întreg și peștele întreg. Pozițiile congelatorului cu spirală cu tambur dublu intră și iesesc la un nivel scăzut, făcându-l convenabil pentru funcționare și potrivind mai bine liniile de producție ale clienților.


  • Congelatorul în spirală este echipat cu un evaporator sanitar de înaltă eficiență, folosind cea mai recentă metodă de alimentare cu lichid, ceea ce face ca eficiența schimbului de căldură să fie cu peste 20% mai mare decât congelatoarele tradiționale.
  • Congelatorul spiralat folosește un design de conductă de aer circular simetric și neted care îmbunătățește efectul de schimb de căldură.
  • Echipăm curea de plasă din oțel inoxidabil de calitate alimentară și curea modulară din plastic cu congelatorul spiralat în funcție de diferite cerințe ale diferitelor produse.
  • Congelatorul în spirală este echipat cu un sistem central inteligent de control, detectie automată și dispozitiv de lumină de alarmă, care este convenabil pentru operare și întreținere de către utilizatori.
Sistem de dezghețare a aerului
ADF sufla în mod repetat impulsuri de aer presurizat cu viteză mare peste aripioarele evaporatorului, în timp ce produsele continuă să curgă în congelator. Temperatura interioară a congelatorului este mai stabilă datorită mai puțin înghețului pe aripioare. Datorită timpului de funcționare mai lung, producția este crescută.
CIP(Curăţare la faţa locului)
Sistemul curăță și dezinfectează complet interiorul congelatorului pentru a îndeplini cerințele sanitare ale producției de siguranță alimentară. Designul sistemului nostru este programat cu rețete CIP personalizate pentru a se potrivi diferitelor produse și nevoi.
SPECIFICAȚII
Structure
Structure
Tambur dublu
Cușcă dia.
1620 la 5800mm
Tiers
2 până la 40 de niveluri
Împrejmuire
Carcasă izolată cu pereți din poliuretan de 125 mm / 150 mm grosime, iluminat interior, carcasă din oțel inoxidabil complet sudată opțional.
Mezanin
Opțional
Curea
Curea
Cureaua din plasă SS de calitate alimentară sau centură modulară din plastic
Lăţime
520 până la 1372 mm
Lungimea alimentării
500 până la 4000 mm
Lungimea de ieșire
500 până la 4000 mm
Datele electrice
Alimentare electrică
Tensiunea locală a țării
Carcasa panoului de control
Panou de control din oțel inoxidabil
Controlul
Control PLC, ecran tactil, senzori de siguranță
Date despre refrigerare
refrigerent
Freon, amoniac, CO2
Bobina
Tuburi din aluminiu din oțel inoxidabil, aripioare din aluminiu, pasuri variabile ale aripilor, ventilatoare cu aruncare lungă
Temperatură de evaporare
-40 ℃ până la -45 ℃
Timpul bun
reglabil de la 4 la 200 mm
Produse acvatice
Produse avicole
Produse de patiserie
Produse de patiserie
Mese pregătite
Produse convenabile / conservate
Produse de înghețată
Produse din fructe și legume

Contactați-ne