Congelator cu o singură spirală

Congelator cu o singură spirală

Congelatorul spiralat de joasă tensiune cu un singur tambur produs de Square Technology este aplicabil pentru congelarea rapidă individuală a alimentelor granulate și bucăți mici.

Cu toate acestea, dispozitivele de congelare pe scară largă se aplică și pentru congelarea rapidă individuală a alimentelor congelate de dimensiuni mari, cum ar fi mesele preparate, pui întregi, pește întreg și așa mai departe. Înălțimea poziției de intrare și ieșire este reglabilă în congelatorul spiral de joasă tensiune pentru a se potrivi liniilor de producție ale clienților înainte și după, și poate fi, de asemenea, furnizat cu transportoare potrivite.


  • Congelatorul în spirală este echipat cu un evaporator sanitar de înaltă eficiență, folosind cea mai recentă metodă de alimentare cu lichid, ceea ce face ca eficiența schimbului de căldură să fie cu peste 20% mai mare decât congelatoarele tradiționale.
  • Congelatorul spiralat folosește un design de conductă de aer circular simetric și neted care îmbunătățește efectul de schimb de căldură.
  • Echipăm curea de plasă din oțel inoxidabil de calitate alimentară și curea modulară din plastic cu congelatorul spiralat în funcție de diferite cerințe ale diferitelor produse.
  • Congelatorul în spirală este echipat cu un sistem central inteligent de control, detectie automată și dispozitiv de lumină de alarmă, care este convenabil pentru operare și întreținere de către utilizatori.
Evaporator eficient
Designul a fost simulat cu un software profesional european pentru schimbător de căldură. Toate tuburile sunt extinse mai degrabă hidraulic decât mecanic. Expansiune mai uniformă și potrivire mai strânsă între tub și aripioare. Performanță îmbunătățită de schimb de căldură. Pas variabil al aripioarelor folosit pentru a întârzia formarea înghețului pe suprafața aripioarelor. Interval de înghețare mai lung. Acces ușor și curățare Material tub: oțel inoxidabil, aluminiu Material aripioare: aluminiu
Analiza elementelor finite
La proiectarea unui congelator spiral, se efectuează o analiză structurală pentru a asigura integritatea structurală a acestuia în timpul funcționării.
SPECIFICAȚII
Structure
Structure
Un singur tambur
Cușcă dia.
1620 la 5800mm
Tiers
2 până la 40 de niveluri
Împrejmuire
Carcasă izolată cu pereți din poliuretan de 125 mm / 150 mm grosime, iluminat interior, carcasă din oțel inoxidabil complet sudată opțional.
Mezanin
Opțional
Curea
Curea
Cureaua din plasă SS de calitate alimentară sau centură modulară din plastic
Lăţime
520 până la 1372 mm
Lungimea alimentării
500 până la 4000 mm
Lungimea de ieșire
500 până la 4000 mm
Datele electrice
Alimentare electrică
Tensiunea locală a țării
Carcasa panoului de control
Panou de control din oțel inoxidabil
Controlul
Control PLC, ecran tactil, senzori de siguranță
Date despre refrigerare
refrigerent
Freon, amoniac, CO2
Bobina
Tuburi din aluminiu din oțel inoxidabil, aripioare din aluminiu, pasuri variabile ale aripilor, ventilatoare cu aruncare lungă
Temperatură de evaporare
-40 ℃ până la -45 ℃
Timpul bun
reglabil de la 4 la 200 mm
Produse acvatice
Produse avicole
Produse de patiserie
Produse de patiserie
Mese pregătite
Produse convenabile / conservate
Produse de înghețată
Produse din fructe și legume

Contactați-ne