Congelator pentru farfurii

Congelator pentru farfurii

Congelatoarele cu plăci sunt utilizate în mod obișnuit pentru congelarea produselor în formă de cărămidă în matriță sau cutie. În congelatoarele cu plăci, agentul frigorific este lăsat să circule în canalele subțiri din interiorul plăcilor. Produsele ambalate sunt bine presate între farfurii. Se pot obține viteze mari de transfer de căldură între produsul ambalat și plăcile de evaporare. Suntem mândri să fim redactorul standardului național din China pentru congelatorul cu plăci (GB /T22734-2008).


  • Fabricat din aluminiu rezistent la apa de mare, calitate alimentara. Placa de aluminiu pătrată cu grosimea de 25 mm oferă rezistență ridicată, rezistență ridicată la coroziune și conductivitate termică. Placa este sudată automat și are o deformare minimă.
  • Carcasa este izolată cu o bucată de spumă poliuretanică pentru a asigura o structură robustă și a minimiza pierderea de frig prin eliminarea îmbinărilor. Carcasa congelatorului cu plăci este din oțel inoxidabil. Poate susține mediul marin aspru.

Fructe de mare
Patiserie chineză
Fructe si legume
Masa pregătită
Produse avicole
Produse convenabile / conservate

Contactați-ne