Noutăţi
Congelator spiralat de rezistență testat și gata pentru a fi livrat în Chile
Ianuarie 01, 1970322

Am terminat cu succes cel mai mare congelator spiral pe care l-am construit vreodată de la înființarea companiei în 1986. Acest congelator are 9 metri înălțime și două butoaie de 6 metri lățime. Cureaua are o lățime de 1.3 metri. Am folosit pungile cu apă ca sarcină de platăcureaua pentru testare in instalatie. Congelatorul a fost asamblat simulat și a fost testat în atelierul nostru înainte de a fi dezasamblat și livrat la sediul clienților din America de Sud.



- Caz conex -
Linie de producție pre-dovadă pentru croissant
Linie de producție pre-dovadă pentru croissant
WEDOME este o întreprindere faimoasă a lanțului de panificații din China, fondată în 1996 și cu sediul în Beijing. De la înființare, WEDOME a înființat peste 300 de lanțuri de magazine cu vânzare directă în China, cu fabrici centrale moderne în Beijing, Shanghai și baotou, integrând „producție”, „distribuție” și „vânzări”. WEDOME asigură siguranța alimentelor cu un sistem profesional de management al calității.
Mexic PATSA-Congelator spiralat cu curea modulară din plastic pentru piese de pui
Mexic PATSA-Congelator spiralat cu curea modulară din plastic pentru piese de pui
Productos Agropecuarios de Tehuacán, S. DE RL DE CV (PATSA) este o companie mexicană specializată în procesarea puilor. PATSA este prima și singura companie din Mexic care își hrănește puii cu ingrediente 100% vegetale. Puii lor primesc o alimentatie complet naturala, bazata pe ingrediente precum: porumb, sorg si soia.