Congelator tunel de impact

Congelator tunel de impact

Congelatorul cu impact utilizează jeturi de aer de mare viteză care își direcționează forța în partea de sus și de jos a unui produs alimentar pentru a îndepărta aerul sau bariera termică care înconjoară suprafața produsului. 

Odată ce această barieră sau stratul de căldură este îndepărtat, permite o înghețare mai rapidă a produsului. Această operațiune ajută la reducerea considerabilă a timpilor de procesare, oferind timpi de congelare similari cu cei asigurați de echipamentele criogenice. În plus, costurile de operare sunt similare cu cele ale echipamentelor mecanice tradiționale.


  • Timpii de înghețare mai rapid au ca rezultat cristale de gheață mai mici, ceea ce înseamnă mai puține daune celulare ale produselor alimentare. Produsele sunt mai suculente, au o textură mai bună și prezintă mai puține pierderi prin picurare atunci când sunt dezghețate.
  • Întărește rapid suprafața alimentelor și blochează umiditatea internă, astfel încât pierderile de deshidratare sunt minime.
  • Timpul scurt de congelare nu numai că păstrează prospețimea și nutriția alimentelor, dar oferă și o eficiență bună de congelare.
  • Economie de energie și amprentă mică.
Fani
Ventilator centrifugal de înaltă eficiență, care satisface nevoile de volum mare de aer și viteză mare a aerului. Structura ventilatoarelor este ușor de curățat și întreținut. Motorul complet etanș funcționează fără probleme și durează mult.
Evaporator eficient
Designul a fost simulat cu un software profesional european pentru schimbător de căldură. Toate tuburile sunt extinse mai degrabă hidraulic decât mecanic. Expansiune mai uniformă și potrivire mai strânsă între tub și aripioare. Performanță îmbunătățită de schimb de căldură. Pas variabil al aripioarelor folosit pentru a întârzia formarea înghețului pe suprafața aripioarelor. Interval de înghețare mai lung. Acces ușor și curățare Material aripioare: Aluminiu, aliaj aluminiu-magneziu
Design de igienă
Design de igienă, toate piesele structurale din oțel inoxidabil, complet sudate, pe deplin conforme cu practicile de igienă din procesarea alimentelor.
Sistem de dezghețare a aerului
Îndepărtați înghețul de pe suprafața aripioarelor evaporatorului la timp în timpul funcționării congelatorului. Asigurați funcționarea îndelungată și continuă a congelatorului, reduceți înghețarea din evaporator și îmbunătățiți productivitatea.
SPECIFICAȚII
Structure
Structure
Centură simplă / centură dublă
Gama de lățime a centurii
1200mm-1500mm
Gama de lungime a carcasei
Tip curea solidă: 11.7 m-22.36 m, poate fi personalizat
Împrejmuire
Carcasă izolată cu pereți din poliuretan de 100 mm grosime, iluminat interior și piele din oțel inoxidabil. Carcasă complet sudată opțional.
Curea
Tip curea
Curea solidă SS de calitate alimentară
Lungimea alimentării
2200 până la 5000 mm, poate fi personalizat
Lungimea de ieșire
1200mm, poate fi personalizat
Datele electrice
Alimentare electrică
Tensiunea locală a țării
Carcasa panoului de control
Panou de control din oțel inoxidabil
Controlul
Control PLC, ecran tactil, senzori de siguranță
Date despre refrigerare
refrigerent
Freon, amoniac, CO2
Bobina
Tuburi din oțel inoxidabil/aluminiu, ventilatoare din aluminiu
Temperatură de evaporare
-45 ℃
Timpul bun
Tip curea solidă: 3-60 min reglabilă
Fructe de mare
Patiserie chineză
Fructe si legume
Masa pregătită

Contactați-ne