Congelator cu pat fluidizat

Congelator cu pat fluidizat

Congelatorul tunel fluidizat este folosit pentru a congela bucăți mici de alimente, care pot varia de la legume, fructe și fructe de pădure feliate sau tăiate cubulețe până la carne, păsări de curte, fructe de mare, cum ar fi peștele sau creveții mici, și produse lactate mici sau produse gătite.

Congelatorul este echipat cu un evaporator foarte eficient și sanitar, folosind cea mai recentă metodă de alimentare cu lichid, cu un schimb de căldură cu 20% mai mare decât metodele tradiționale. Avem două tipuri: semifluidizat și complet fluidizat, care îndeplinește diferite aplicații de congelare a produselor.


  • Congelatorul cu pat fluidizat este utilizat cu o curea din oțel inoxidabil de calitate alimentară, care este ușor de curățat și rezistentă la coroziune.
  • Este echipat cu un ventilator centrifugal din oțel inoxidabil pentru o performanță excelentă de răcire.
  • Este echipat cu un dispozitiv de blocare pentru banda transportoare pentru a asigura o eficiență unică de înghețare a produselor congelate.
  • Congelatorul de tunel fluidizat folosește o linie de producție a panourilor izolate cu depozitare la rece importată pentru producția de panouri, care este atât eficientă din punct de vedere energetic, cât și de înaltă calitate.
  • Echipamentul de congelare este echipat cu un sistem inteligent de control central, dispozitiv de detectare automată și lumini de avertizare, care este ușor de utilizat și întreținut de către utilizatori.
Ventilator centrifugal eficient
Alegem dintr-o varietate de ventilatoare de înaltă eficiență pentru a se potrivi diferitelor scenarii.
Dispozitiv de vibrație
O varietate de dispozitive auxiliare pentru diferite produse pentru a îmbunătăți calitatea de congelare, a menține produsul separat și a crește capacitatea de congelare.
Sistem de curățare automată CIP
Diferite moduri de curățare sunt opționale. Curățați și dezinfectați interiorul mașinii de congelare rapidă sub toate aspectele pentru a îndeplini cerințele sanitare ale producției de siguranță alimentară.
Pardoseală complet sudată
Designul cu structură deschisă îl face ușor de curățat. Carcasa complet sudată este disponibilă opțional.
Produse din fructe și legume
Produse de patiserie
Carne
Masa pregătită

Contactați-ne