Aer Cooler

Aer Cooler

Răcitorul de aer produs de Square Technology este neted și uniform. Este ideal pentru atelierele de prelucrare care au nevoie de aer condiționat. Poate menține temperatura scăzută a zonei de procesare a alimentelor. Răcitoarele noastre de aer sunt fabricate din materiale de cea mai înaltă calitate și sunt concepute pentru a oferi cea mai bună performanță de răcire.

  • Acest răcitor de aer este ideal pentru atelierele de prelucrare care au nevoie de aer condiționat. Poate menține temperatura scăzută a zonei de procesare a alimentelor.
  • Circulația aerului este netedă și uniformă. Aerul circulă de-a lungul tavanului, astfel încât lucrătorii nu sunt expuși direct la aerul răcit.
Ventilator
Volum mare, aruncare mare de aer, zgomot redus, eficient energetic Încălzitor electric furnizat pentru a preveni înghețul Diametru ventilator: 250 până la 910 mm Conform ERP cu economisire a energiei UE
Bobina
Material tub: cupru, inox, aluminiu Material aripioare: aluminiu, aliaj Al-Mg, cupru Pas aripioare: 4, 7, 10,12 mm. DX sau pompă. Performanță excelentă de răcire, design optim de circulație a agentului frigorific
Înveliș
SS, vopsit cu pulbere Ușor de curățat: tavă de picurare pliabilă Siguranță: testat la presiune 100%
Dezghețarea
Opțiuni Dezghețare combinată
Aer conditionat
Data Center
Centru de distributie
Depozitarea alimentelor
Ferma de ciuperci
Depozitul Farmaciei
Camera de proces
Contactați-ne