Introducere Square.
Square Technology Group Co. Ltd (fostă Nantong Square Freezing & Heating Mechanical Equipment Co. Ltd.) este o companie listată la Bursa de Valori din Shanghai. Compania a fost producand sisteme de congelare de peste 30 de ani şi este cel mai mare producător de congelatoare industriale din China.
Square Technology Group Co., Ltd. (denumită în continuare Nantong Square) a fost fondată de domnul Huang Jie în 1986. Este un producător intern de echipamente pentru lanțul de frig cu avantaje complete.
Clienți :Deservim o gamă largă de întreprinderi internaționale, inclusiv produse alimentare Tyson, Cargill, Uniliver, OSI, CPF, BIMBO și etc.
principalele produse :Produsele noastre foarte vândute includ congelatoare IQF, sistem de refrigerare, panouri PIR/PU și răcitoare pentru unități.
Capacitate de producție :Fabrica noastră acoperă o suprafață de 640 de hectare (6400,000 de metri pătrați), iar compania noastră a recrutat până acum peste 1500 de angajați. De asemenea, adoptăm structura de producție integrată vertical pentru un control strict al calității.
C&D : Deținem certificări CE, ASME, PED, U2, CSA, CRN și peste 300 de brevete, precum și peste 350 de ingineri.
serviciu : Am construit o rețea globală de service cu peste 200 de tehnicieni de service.
Piață:Am deservit peste 3000 de clienți și am configurat cu succes peste 5000 de instalații.
Producție integrată pe verticală
Square Technology este singurul producător IQF care produce cele mai multe piese cheie în casă, inclusiv evaporator, panouri PIR, centură, structură, recipiente sub presiune etc. Acest model permite companiei să fie mai eficientă în ...
Inovaţie
Congelare rapidă: modelul fluxului de aer este optimizat pentru a scurta timpul de congelare, pentru a minimiza deshidratarea alimentelor și cel mai bun transfer de căldură. Consum redus de energie: Square Tech continuă să străpungă lanțul de frig tradițional...
Puncte de reper
În 2014, a fost dezvoltat primul congelator de carton. Capacitatea zilnică de congelare a cărnii poate ajunge la 500 tone/zi; În 2016, IPO la Bursa de Valori din Shanghai; În 2017, soluție totală de răcire, fermentare, congelare și manipulare a brutăriei livrate brutăriilor multinaționale, inclusiv Bimbo, Bama, Dr Oetker